To najbardziej uniwersalne i wielozadaniowe urządzenie, które pojawia się na wyposażeniu restauracji i kuchni. Umożliwiają one pieczenie, smażenie, gotowanie, blanszowanie, duszenie, regenerowanie potraw i mnóstwo innych funkcji. Mimo swojego zaawansowania technologicznego, urządzenie to jest bardzo łatwe w obsłudze. Większość pieców tego typu dostępnych na rynku posiada elektroniczne sterowanie, wbudowaną książkę kucharską, sondę termiczną, system automatycznego mycia oraz inne funkcje ułatwiające codzienną pracę z piecem.
Jeśli masz wątpliwości i trudności z wyborem odpowiedniego modelu pieca konwekcyjno-parowego, to zapraszamy do kontaktu z nami. Oferujemy również profesjonalny montaż oraz serwis gwarancyjny i pogwarancyjny urządzeń gastronomicznych.
To najbardziej uniwersalne i wielozadaniowe urządzenie, które pojawia się na wyposażeniu restauracji i kuchni. Umożliwiają one pieczenie, smażenie, gotowanie, blanszowanie, duszenie, regenerowanie potraw i mnóstwo innych funkcji. Mimo swojego zaawansowania technologicznego, urządzenie to jest bardzo łatwe w obsłudze. Większość pieców tego typu dostępnych na rynku posiada elektroniczne sterowanie, wbudowaną książkę kucharską, sondę termiczną, system automatycznego mycia oraz inne funkcje ułatwiające codzienną pracę z piecem.
Jeśli masz wątpliwości i trudności z wyborem odpowiedniego modelu pieca konwekcyjno-parowego, to zapraszamy do kontaktu z nami. Oferujemy również profesjonalny montaż oraz serwis gwarancyjny i pogwarancyjny urządzeń gastronomicznych.
ANDREX, NIP: 7341164226
Copyrights Andrex 2022. Wszelkie prawa zastrzeżone
Copyrights Andrex 2022.
Wszelkie prawa zastrzeżone