Stoły chłodnicze i mroźnicze są przeznaczone do wszystkich lokali gastronomicznych, poszukujących kompleksowych rozwiązań, które łączą w sobie powierzchnie robocze z technologią chłodzenia lub mrożenia.
Podstawowym elementem klasyfikacji stołów jest liczba drzwi w poszczególnych modelach. W ofercie znajdą Państwo stoły dwu-, trzy- i czterodrzwiowe, a także stoły z szufladami. Powierzchnia przechowywania wyposażona jest w prowadnice do umieszczenia rusztów lub GN 1/1. Blaty stołów wykonane są ze stali nierdzewnej z dwiema opcjami zakończenia tylnej części blatu – z rantem lub bez.
Interesuje Cię sprzęt gastronomiczny? Mamy Ci do zaoferowania sprzęt najwyższej jakości! Pamiętaj, że prowadząc gastronomię musisz zadbać również o odpowiednią wentylację – zajmujemy się również wentylacją dla gastronomii. Obsługujemy kompleksowo – zapraszamy do kontaktu!
ANDREX, NIP: 7341164226
Copyrights Andrex 2022. Wszelkie prawa zastrzeżone
Copyrights Andrex 2022.
Wszelkie prawa zastrzeżone